Nähääks Lahes?

puoluekokousedustajaksiHaen edustajaksi SDP:n puoluekokoukseen, joka järjestetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Olen ollut puoluekokousedustajana vuosien 2012 ja 2014 puoluekokouksissa. Tiedän puoluekokouksen olevan todella intensiivinen kolmen päivän kokous, sisältäen sekä naurua että kyyneleitä. Tästä huolimatta – tai juuri tämän takia – haen jälleen puoluekokousedustajaksi.

Toimin tällä hetkellä Varsinais-Suomen piirihallituksessa ja olen toista kautta SDP:n puoluevaltuuston jäsen. Osallistuin vuoden ajan myös SDP:n puoluehallituksen kokouksiin toimiessani Demarinuorten varapuheenjohtajana.

Minun SDP:ni on uudistuva, eteenpäinkatsova ja rohkea liike. Helmikuun puoluekokouksessa hyväksytään uusi periaateohjelma, joka tulee todennäköisesti viitoittamaan puolueen toimintaa suuren osan siitä ajasta, kun itse olen aktiivinen tässä puolueessa. Siksi olisi äärimmäisen motivoivaa päästä vaikuttamaan itse tuon asiakirjan sisältöön.

Olen myös valmistellut puolueosastoni kautta muutaman puoluekokousaloitteen, joita haluan päästä puolustamaan kokoukseen. Toimintaani seuranneet tietävät, etten pelkää sanoa mielipidettäni ääneen. Ja se on keskeinen lähtökohta sille, että onnistuu saamaan aikaan muutosta.

Varsinais-Suomen sosialidemokraatit saisivat minusta motivoituneen, sitoutuneen ja kokeneen puoluekokousedustajan. Jos minut valitaan puoluekokousedustajaksi, delegaation tapaamisille raivataan takuuvarmasti tilaa kalenterista. Lupaan perehtyä huolellisesti kaikkiin puoluekokousmateriaaleihin ja kuunnella tarkalla korvalla kaikkien varsinaissuomalaisten sosialidemokraattien muutosesityksiä.

Minua voi äänestää puoluekokousedustajien vaalissa numerolla 61. Äänestysohjeet ja linkki nettiäänestykseen löytyy oheisen linkin takaa. Toivottavasti nähään Lahes!

– Petra

Äänestysohjeet ja linkki nettiäänestykseen Varsinais-Suomen SDP:n jäsenille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.