Presidentinvaalit sunnuntaina – muista äänestää!

Sunnuntaina valitsemme Suomen seuraavan presidentin. Presidentti on paitsi ulkopoliittinen johtaja, myös merkittävä arvojohtaja, joka pystyy vaikuttamaan suomalaisen yhteiskunnan suuntaan. Siksi SDP:llä on oma presidenttiehdokas. Me haluamme, että Suomen seuraava presidentti puolustaa tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Siksi sunnuntaina on aika äänestää Tuula Haataista.

 Tuula Haatainen on erinomainen ehdokas, joka on vaalikamppailun aikana kasvanut presidentin mittoihin. Hän on nostanut vaalikeskusteluihin teemoja, joista muut ehdokkaat eivät puhu. Haataisen kyky ymmärtää ulkopolitiikkaa laajemmin kuin perinteisesti on ymmärretty, on rohkea ja tulevaisuuteen katsova tapa toimia arvojohtajana.

Tuula Haatainen sanoo, että eriarvoisuus on pahin turvallisuusuhka. Jos vain osa voittaa, kaikki häviävät. Suomessa ei ole sijaa vihapuheelle tai ihmisarvon polkemiselle. Kestävä kehitys ei ole slogan, vaan ihmiskunnan kohtalon kysymys. Naisten osaaminen on maailman alikäytetyin voimavara. Jokanaisenoikeudet on saatettava voimaan kaikkialla maailmassa.

Näistä asioista SDP:n oma presidenttiehdokas Tuula Haatainen on uskottavimmin puhunut vaalikamppailun aikana. Siksi suosittelemme äänestämään sunnuntaina numeroa 6.

Vuokko Puljujärvi, Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja
Mika Maaskola, Turun SDP:n puheenjohtaja
Petra Peltonen, SDP:n puoluehallituksen jäsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.